Strømbrudd på Tromsøya

Tre gater på Tromsøya har opplevd strømbrudd. Det melder Troms Kraft.
nyheter

Troms Kraft melder på sin feilmeldingstjeneste at Stakkevollvegen, Gulengvegen og Kræmervegen er uten strøm. Strømbruddet skal, ifølge feilmeldingstjenesten, skyldes et brent fordelingsskap.

- Vi driver feilretting og håper å ha rettet feilen innen klokken 17.30 i dag, melder Troms Kraft.

iTromsø har forsøkt å komme i kontakt med Troms Kraft, uten hell. Det er usikkert om de har fått rettet opp i feilen enda.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter