Kan bli flere strømbrudd

STRØMBRUDD: Uværet har ført til ustabilt strømnett ved Finnkroken. Troms Kraft utelukker ikke flere brudd i løpet av kvelden.  Foto: Harald Stavseth

nyheter

Driftsjef Per-Magne Johansen ved Troms Kraft utelukker ikke flere strømbrudd i kveld, etter at den forsvant ved Finnkroken og Grøtnes tidligere på fredag ettermiddag.

- Det har vært et lite blink. Jeg tror strømmen skal være tilbake på hele det berørte området, men vi er ikke helt sikre ennå, sier Johansen.

Han tør ikke utelukke at strømmen kan forsvinne flere ganger i løpet av timene som kommer.

- Jeg er faktisk ute i Grøtnesdalen nå. Det blåser veldig godt her, så jeg vet ikke hvordan det kan bli.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter