Mann arrestert for å ha truet kvinnelig bekjent

Politiet melder om en relativt rolig natt til søndag midt i julebordsesongen.
nyheter

Fra politiets logg (som nå er på Twitter) framgår det kun en konkret hendelse i Tromsø natt til søndag:

En godt beruset mann ble innbragt rundt stengetid etter å ha vært truende ovenfor en kvinnelig bekjent.

I tillegg gjennomførte UP også en større trafikkontroll i natt rundt i Tromsø hvor 113 sjåfører ble kontrollert for rus, uten noen reaksjoner.

- Det har vært en del fyll og litt småbråk i natt, men ingenting alvorlig. Det har vært relativt rolig, men vi skulle helst hatt det helt rolig. Det blir det nok aldri en natt til søndag i de største byene, sier operasjonsleder Frode Strende i Troms politidistrikt søndag morgen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter