Snøen vil fortsette å dale ned, men til helga ser det lysere ut

Du må belage deg på noen dager med bygevær, men til helga vil det skyene trolig sprekke opp.

  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

De siste dagene har bydd på ordentlig vintervær i Tromsø. Snø og sterk vind vil fortsatt prege værbilde i nord, men Tromsø slipper unna de verste vindkastene.

Liten kuling

– Det vil være mest vind sør i fylket tirsdag, men fra Senja og nordover kan det kanskje komme opp i liten kuling på ettermiddagen og periodevis frisk bris, sier vakthavende meteorolog ved Vervarslinga for Nord-Norge, Rune Skoglund.

Bygeværet vil holde seg fram til tirsdag morgen, da det skydekket trolig vil sprekke opp litt.

Men allerede onsdag igjen må du belage deg på mer bygevær.

– Det vil komme en og annen byge, men det vil ikke komme mye nedbør, sier meteorologen og forteller at dette været trolig vil holde seg til og med fredag.

– Det ser ut til at helga blir bedre, men det kan endre seg. Slik det ser ut, så får vi sørøstlig bris. Det er ensbetydende bedre vær for oss, sier han.

Glatt

Temperaturene vil ligge rundt null grader hele uka, mens det enkelte kvelder kan synke ned til rundt fire minusgrader.

– Det vil neppe regne. Men det er rundt null grader, så veiene kan nok oppleves som litt glatte.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter