Ta fram skiene: Her tråkkes det skiløyper i dag

Masse snø betyr ikke bare mye måking og slit. I dag skal også skiløypene i Tromsø tråkkes for den store gullmedaljen.

illustrasjonsbilde fra Templarheimen  Foto: Gudrun Gulldahl

nyheter

Tromsø kommune melder på Facebook om silkeføre i byens skiløyper mandag.

De melder at i løpet av dagen skal løypene på Tromsøya, Kvaløya og i på fastlandet (Movika, Tromsdalen og Kroken) skal tråkkes og kan nytes av byens befolkning.

Forøvrig tipser de om nettsiden skisporet.no hvor man kan sjekke tråkke-status for løypene.

Skredfaren i fjellene rundt Tromsø er i dag på nivå 3 med krevende forhold pga svake lag. Det er lettest å trigge skred der snødekket er tynt og over konvekse formasjoner. Vær svært forsiktig, melder NVE på Varsom.no.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter