Her gikk det galt for brøytebilen

Brøytebilen stod fast i nesten to timer før den ble berget ut av grøfta.

Tirsdagmorgen kjørte en brøytebil i grøfta i Henrikvik på Kvaløya.  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Rundt klokka 06.00 tirsdag morgen skal det ha gått galt for en brøytebil i Henrikvik på Kvaløya. Bergingsarbeidet har tatt flere timer.

- De fikk det nylig opp, så nå brøyter den veiene her, sier en tipser like rundt klokka 10.30.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter