Politiet advarer mot disse telefonnumrene

Ber deg være obs på folk som ringer fra "Microsoft support".
nyheter

På Twitter advarer Troms politidistrikt mot telefoner fra: 916 50 760, 916 51 720 og 916 51 780.

- Vi mottar med jevne mellomrom anmeldelser vedrørende svindel per telefon. Ofte dreier dette seg om engelskspråklige som tilbyr å ordne opp i "feil" på din PC, såkalt "Microsoft support", skriver politiet.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter