Gladnyhet fra meteorologen: – Vi får rikelig med tid til å fjerne det som har kommet

Tromsø slipper unna «lillesøstera» til Ylva, og vil ha lite snø og vind de neste dagene.

I helgen kan freseren endelig få litt fred.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Onsdag ble det sendt ut OBS-varsel for Troms, og torsdag stengte Bodø lufthavn grunnet «lillesøstera» til Ylva. Men her i Tromsø slipper vi unna den verste vinden.

– Det blir ingen problemer i Tromsø, lover meteorologikonsulent Rune Skoglund fra Vervarslinga.

Torsdag morgen var snødybden i Tromsø målt til 78 cm.

Ingen snø

Han sier det verken blir noe særlig med vind eller snø i Tromsø.

– Uværet flytter seg nordover, men det er sterkest i Nordland og indre deler av Troms, samt enkelte steder på kysten. Her i Tromsø vil det ikke være så ille, sier Skoglund, og fortsetter:

– Det kommer nok ikke snø til helgen, så vi får rikelig med tid til å fjerne det som kommer.

Klarvær lørdag

Fredag vil det være noe vind som vil gi seg i løpet av kvelden.

– Lørdag og søndag ser bedre ut. Da vil vi ha sørøstlig bris og temperaturer så vidt under null grader, sier meteorologikonsulenten.

Skydekket vil være skiftende med en periode klarvær lørdag formiddag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter