Store forsinkelser og flere innstilte fly også i Tromsø

Det er ikke bare i Bodø man sliter med flyavganger fredag.

TRomsø lufthavn, Langnes, illustrasjon, flyfoto, vinter  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Flyplassen i Bodø har vært stengt siden torsdag kveld, men begynte så smått å åpne igjen i 09.00 tiden fredag.

Problemene har derimot forplantet seg til flere steder, og også ved Tromsø lufthavn er det flere innstillinger og store forsinkelser fredag formiddag.

Samtlige fly som skulle dra fra Tromsø i 10.00-tiden ble forsinket med rundt en halv time, mens Flyviking, SAS og Widerøe har måtte innstille flere avganger fredag morgen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter