Skal du over her i kveld bør du være obs på dette

Skal du kjøre over Tromsøbrua i kveld kan kjøreturen ta litt lengre tid enn normalt.

DIRIGERING: Natt til søndag vil Statens vegvesen utføre vedlikehold på Tromsøbrua. Foto: Tom Benjaminsen  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Statens vegvesen opplyser nemlig om at de vil benytte natt til søndag på vedlikeholdsarbeid på brua.

Brua vil derfor være innsnevret for kjøretøyene og manuell dirigering vil forekomme.

Vedlikeholdsarbeidet vil starte lørdag klokken 22.00 og vare fram til søndag morgen klokken 06.00.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter