Rolig natt for politiet

Det kan virke som julestemningen har slått innover tromsøværingene. Politiet hadde bare én hendelse natt til andre juledag.
nyheter

Politiet skrev på twitter klokken 02.37 at de har innbrakt og satt en beruset kvinne i 20-årene i arrest. Årsaken var at hun ikke ville etterkomme pålegg om å forlate sentrum. Forholdet anmeldes.

Operasjonsleder ved politistasjonen, Steinar Gudmundsen, kan bekrefte at det har vært en rolig natt.

- Ja, natten har vært ganske grei, kommenterer han.

2. juledag er til vanlig den store festdagen i romjula, med mye folk som skal ut på byen. Gudmundsen vil ikke spekulere i om det blir mer å gjøre i natt enn natt til i dag.

- Nei, jeg er ikke synsk. Vi venter med den oppsummeringen til i morgen, sier han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter