Dette skjedde mens du sov

Andre juledag er en festkveld for mange.
nyheter

I natt ble en mann hentet av politiet fra en privatadresse og satt i arresten. Mannen skal ha oppført seg utagerende. Det opprettes sak på hendelsen som skjedde i Sørfjorden etter midnatt.

I sentrum hadde en mann sovnet utendørs. Mannen var beruset og klarte ikke gjøre rede for seg. Han ble satt i drukkenskapsarrest, melder politiet via sin Twitter-konto.

På en bensinstasjon i sentrum anholdt en vekter en person for nasking i to-tiden i natt. Politiet oppretter sak for nasking.

Tidligere på kvelden, i 23-tiden, avholdt politiet promillekontroll i Grønnegata. Via sin Twitter-konto melder politiet at 32 ble kontrollert, og at alt var ok.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter