Hun kan bli kåret til årets unge leder

Hotellsjef på The Edge, Marianne Høybakk, er nominert til finalen i Årets Unge Leder.

LEDER: Marianne Høybakk, hotellsjef på The Edge, er nominert til finalen i Årets Unge Leder.   Foto: Kent-Einar Myreng

nyheter

10. januar skal prisen for Årets Unge Leder deles ut i Oslo. Blant de fem nominerte i kategorien «Reisebransjen» er Marianne Høybakk, hotellsjef på The Edge.

– Det er en utrolig ære, og jeg føler mye av den æren ligger hos de flotte kollegene jeg møter på jobb hver dag. For meg personlig er nominasjonen et bevis på at vi har lyktes med å bygge en organisasjon som tar godt vare på ansatte, gjester og medmennesker. Samtidig har vi alltid vært offensive, og turt å vise at vi er mye mer enn et hotell, sier Høybakk i en pressemelding.

Hotelldirektør, Øyvind Alapnes, omtaler Høybakk som en bauta.

– Marianne har vært med på hele reisen til Clarion Hotel The Edge, fra åpning til der vi står i dag. Hun har jobbet hardt med å utvikle seg selv om menneskene rundt henne. Selv om hun fremdeles er ung er hun likevel blitt en bauta inne på The Edge, sier Alapnes i en pressemelding.

Prisen deles ut av HSMAI. I juryen sitter juryleder Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge, Trine Sundt, Senior Vice president, Head og Service Industry, DnB Bank ASA, Morten Thorvaldsen, konserndirektør Thon Hotels, Torgeir Silseth, konsernsjef Nordic Choice Hotels, Hege Tamm, Country Manager Norway, Best Western Hotels & Resorts, Leif Evensen, Cornell Representative, og Hans Kristiansen, redaktør Hotell, Restaurant & Reiseliv.