Hund løs ved Tromsø Museum: – Skremt av rakettene

En hund er observert løpende ved Tromsø Museum mot lysløypa.
nyheter

– Det er ganske mange raketter i området. Jeg tror det er det som har skremt den, sier Eivid Marita Hansen som oppdaget hunden i halv ni-tiden ved Tromsø Museum.

Hansen forsøkte å få tak i hunden, uten hell.

– Jeg gikk ut av bilen for å stoppe den. Da jeg ropte etter hunden snudde den på hodet, men akkurat da smalt en rakett og den sprang videre i panikk, sier hun.

Hansen beskriver hunden som stor og mørkebrun.

– Det var litt vanskelig å se i mørket, også gikk det fort. Men den lignet på en jakthund, sier hun og fortsetter:

– Jeg håper eierne får tak i den.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter