Varsler mer snø og opp til sterk kuling

Det er bare å belage seg på noen timer med måking denne uka.

mer snø: Det kommer inn brukbart med snø inn mot helga. Foto: Ronald Johansen  Foto: RONALD JOHANSEN RONALD JOHANSEN Ronald Johansen RONALD JOHANSEN

nyheter

Årets første uke startet og fortsetter med bygevær.

- Bygeværet som går onsdag vil fortsette ut dagen, og øke på torsdag med pålandsvind fra nordvest. Det kan komme opp i stiv til sterk kuling, men det spørs hvor mye man vil merke til vinden her inne i Tromsø, sier vakthavende meteorolog Magnus Haukeland ved vervarslinga i Nord-Norge.

Opp til 20 cm

Den heftigste bygeaktiviteten gir seg i løpet av torsdag ettermiddag, men det vil komme inn vekslende snøbyger i Tromsø ut uka.

- Det kan fort komme en del snø, spesielt det kommende døgnet. De mest utsatte stedene kan nok få opp til 20 cm, sier Haukeland.

Holder seg kaldt

Vinden og snøen roer seg i helgen, og temperaturen ligger rett under null.

- Vinden er forbigående i det det systemet som nå kommer inn, og temperaturen dropper følgelig når vinden blåser opp. Ellers vil det nok ligge på et par minusgrader, sier Haukeland.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter