Historien hans har dratt hundretusener til kinoen. Nå skal han pryde nytt fly.

Nesten 380.000 nordmenn har sett «Den 12. mann» siden premieren 1. juledag. Nå blir den virkelige Jan Baalsrud Norwegians nye halehelt.
nyheter

Det blir selveste Jan Baalsrud som pryder halen på det nyeste Norwegian-flyet.

–  Flere har ønsket den norske frihetskjemperen Jan Baalsrud som halehelt hos Norwegian. Vi er derfor glade for å kunne avsløre at et av våre splitter nye fly som leveres i januar får nettopp Baalsrud på halen. Den svært gode spillefilmen om ham som går på norske kinoer akkurat nå, viser de virkelige heltene og aktualiserer ham ytterligere som halehelt på et av våre fly, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian i en pressemelding.

Illustrasjonsbilde fra Norwegian 

 

Det nye flyet ankommer Norge og Gardermoen denne uken og vil bli satt inn i trafikk så snart Jan Baalsrud er på plass på halen.

Norwegian har i lengre tid portrettert norske og skandinaviske helter og personligheter på haletippen av flyene sine. Vi er både stolte og glad for at Jan Baalsrud får en fortjent plass på Norwegians nye fly og den heder og ære han fortjener, sier filmprodusent Espen Horn.