Sender avdøde til obduksjon for å finne svar

Kriminalteknikerne er ferdig på stedet, og avdøde sendes til obduksjon for å finne dødsårsak og sikker identifikasjon.

Torsdag kveld brant et naust i nærheten av Henrikvika på Kvaløya til grunn og en person ble funnet død inne i naustet.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Torsdag kveld brøt det ut en brann i et privat naust i Fjordveien, i nærheten av Henrikvika, på Kvaløya.

Like etter klokken 21.00 opplyser politiet at det er funnet en død person i naustet. Natt til fredag har kriminalteknikere undersøkt branntomta.

– De har gjort sitt på stedet og er i så måte ferdig der. Det er besluttet at avdøde skal obduseres slik at vi får en sikker identifikasjon og finner dødsårsaken, opplyser operasjonsleder Kåre Munkvold i Troms politidistrikt fredag morgen.

– Vet dere hvem avdøde er?

– Vi har en viss formening om hvem det kan være, men kan ikke være sikre før obduksjonen er gjennomført. Det vil skje så fort det lar seg gjøre, enten senere i dag eller i morgen.

Naustet brant til grunn  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

 

Heller ikke brannårsaken er kjent enn så lenge.

– Kriminalteknikerene har som sagt gjennomført sine undersøkelser på stedet, så får vi se hvilke svar den videre etterforskningen gir oss, sier Munkvold.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter