67-åring tiltalt for overgrep mot 8-åring

Tromsømannen skal ha forgrepet seg på barnet flere ganger.
nyheter

En 67 år gammel mann er tiltalt for å ha forgrepet seg på ei jente ved flere anledninger over en periode på seks år.

Da overgrepene først fant sted skal jenta ha vært åtte år.

Mannen er tiltalt for overtredelse av straffeloven (1902) paragraf 195 første ledd jf. annet ledd bokstav c. Han risikerer en fengselsstraff på inntil 10 år.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter