Brann i enebolig på Sør-Tromsøya

Beboere har kommet seg ut uskadd.

PRØVER Å SLOKKE: Brann og redning arbeider på spreng for å få kontroll på flammene.  Foto: Trond Haakensen

nyheter

Like etter klokken 18.00 lørdag kveld fikk politet melding om brann i en enebolig i Hansmarkveien på Sør-Tromsøya.

- Våre mannskaper melder om røykutvikling på stedet. Beboerne skal ha kommet seg ut og tas hånd om av helsepersonell, sier operasjonleder Roy Tore Meyer.

TOTALSKADET: Loft og første etasje i eneboligen er totalskadet.  Foto: Trond Haakensen

Alle er redegjort for

Alle som bor i huset kom seg uskadet ut og er redegjort for.

iTromsøs reporter på stedet kunne klokken 18.50 fortelle at det fremdeles brant kraftig i taket på boligen.

- Det begynner å se ganske overtent ut nå. Brann og redning slokker, men det blusser opp igjen, sa han.

Brannmannskaper begynte kjapt slokkearbeidet, men halvannen time etter brannen startet, står det fortsatt flammer ut av taket.

Startet i takkonstruksjonen

Brannen startet i takkonstruksjonen, muligens som en følge av pipebrann, ifølge utrykningsleder Kaj Christiansen i Tromsø brann og redning.

- Det er betydelige skader på bygget, men vi har ennå ikke full oversikt over skadeomfanget, opplyser han.

PÅ STEDET: Utrykningsleder Kaj Christiansen i samtale med politiets innsatsleder.  Foto: Trond Haakensen

- Loft og øverste etasje er totalskadet. Boligen har en sokkelleilighet også, men det er ikke meldt om skader der, utdyper Meyer.

Operasjonslederen mener det er for tidlig å si noe om årsaken til brannen.

Beboerne i bygget, to voksne og to barn, fikk med seg noen eiendeler ut da det begynte å brenne. De tas nå hånd om av politiet.

EIENDELER: Politi- og ambulansepersonal henter eiendelene familien fikk med seg før de måtte rømme huset  Foto: Trond Haakensen

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter