Mopedfører dømt for fyllekjøring på Ringvassøya

En kvinne i 30-årene må betale 30.000 i bot etter promillekjøringen.

Promille-test  Foto: Ann Sissel Jenssen

nyheter

I august 2017 kjørte kvinnen en moped til tross for at hun var påvirket av alkohol.

Et vitne fant kvinnen liggende under mopeden på veien i Hessfjord. Analyseresultatet, som ble tatt av den siktede et par timer etter at hun ble funnet, viste promille på 2,16. I tillegg til promillekjøringen, hadde hun ikke gyldig førerkort.

Kvinnen avla en uforbeholden tilståelse i retten og samtykket i at saken ble avgjort ved en tilståelsesdom.

Kvinnen dømmes til ubetinget fengsel i 30 dager. Hun må også betale en bot på 30.000 kroner. I tillegg mister hun lappen i to år og seks måneder.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter