Fyllekjørte og stjal en flaske Bailys. Nå må han møte i retten.

En tromsømann i slutten av 50-årene må møte i Nord-Troms tingrett i april.
nyheter

Politimesteren i Troms har tatt ut tiltalebeslutning der en mann i slutten av 50-årene er siktet for brudd på både vegtrafikkloven og straffeloven.

I oktober skal mannen ha kjørt en varebil til tross for at han var påvirket av alkohol.

I desember skal mannen ha tatt en flaske Bailys verdt 194,90 kroner fra Vinmonopolet på Nerstranda, uten å betale for varen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter