Rømte fra politiet og kolliderte med møtende trafikk

Fire biler var involvert i en trafikkulykke på Kvaløya lørdag formiddag. Tre personer er sendt til legevakta.

Vet du noe om saken? Tips oss på tips@itromso.no eller 77 64 06 00.

nyheter

Politiet har siden klokka 11.30 lørdag morgen vært på jakt etter en bilfører etter at flere bilister i Tromsø hadde tipset om at var til fare for trafikken og bedrev "hasardiøst" kjøring.

– En av våre uniformerte patruljebiler kom over bilen på Kvaløya og fulgte etter et godt stykke bak, og valgte å sette på blålys for å stanse bilen. Da prøvde bilføreren å komme seg unna med å kjøre mot møtende trafikk, hvor han kolliderte med tre andre biler, sier operasjonsleder Frode Strende til iTromsø.

Ulykken skal ha skjedd på Selnes, like sør for Ban Thai.

Tre til legevakta

Av de ni personene som var i bilene, sendes tre til legevakta for sjekk med mindre skader.

– Alle kom seg ut av bilene selv, og det skal ikke være snakk om noen alvorlige skader så vidt jeg er informert. Bilføreren som kjørte mot trafikken tas også med til legevakta for å avlegge blodprøver slik at vi kan få avdekket om det har vært snakk om bruk av rusmidler, sier Strende.

  Foto: Thor Anders Angelsen

 

Store køer

Strende sier ulykken skal ha skjedd klokka 12.28, og det skal være store skader flere av bilene som var involvert. Bilberging er nå er på vei til stedet.

– Det er manuell dirigering på stedet, og dermed en del forsinkelser og kø på Kvaløya.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter