Avslørt med falsk legitimasjon da han skulle inn på Gründer

Politiet oppretter sak på forholdet.

Falsk leg: En ung mann ble natt til søndag avslørt av dørvakta på Gründer med falsk legitimasjon.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

En mann prøvde natt til søndag å komme seg inn på den populære uteplassen Gründer i Tromsø sentrum. Mannen var over 18 år, men Gründer har 20 års aldersgrense.

– Han ble avslørt av dørvakta på utestedet som la merke til at han hadde manipulert egen legitimasjon ved å skrape eller på annen måte endre på årstallet, sier operasjonsleder Frode Strende i Troms politidistrikt.

Kan få bot

Strende forteller at mannen ble forvist fra stedet i etterkant og at politiet oppretter sak på forholdet.

– Den vanligste reaksjonen er en bot i slik tilfeller hvis vedkommende ikke har andre saker på seg. I noen tilfeller kan man også få påtaleunnlatelse om forholdet ikke er graverende nok, sier Strende.

Rolig natt

Natt til lørdag var ellers rolig for Troms politidistrikt. I en promillekontroll i Skippergata ble 32 sjåfører kontrollert uten funn av overtredelser, og det har vært noen klager på feststøy rundt om i byen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter