Mann tiltalt for vold mot lege

Mannen i 30-årene skal ha slått en lege i ansiktet da han var på akuttmottaket.
nyheter

En tromsømann i 30-årene er tiltalt for å ha slått en lege ved akuttmottaket på UNN.

Natt til torsdag 19. oktober 2017 skal mannen ha vært med sin samboer til UNN da hun hadde et kutt i armen som trengte behandling.

Mannen framsatte ifølge tiltalen skjellsord og klaget på ventetiden.

Deretter skal han ha slått den kvinnelige legen som skulle behandle hans samboer i ansiktet med flat hånd.

Han er nå tiltalt for ved vold å ha søkt å påvirke yrkesutøvelsen til en person fra en særskilt utsatt yrkesgruppe.

Mannen må møte i Nord-Troms tingrett 4. mai 2018.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter