Disse adressene på Kvaløya blir strømløse i formiddag

Gjelder flere adresser på Kvaløysletta fredag.

Sandnessundbrua. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Troms kraft nett skal gjennomføre nødvendig feilretting på høyspentnettet fredag, og vil i den anledning måtte koble av flere adresser på Kvaløysletta.

Det gjelder følgende adresser i tidsrommet 10.00-14.00 fredag:

  • Blomliveien 21, 23, 25, 27, 29a og 29b
  • Durmålsveien 2, 4, 10, 12, 14, 16 og 18
  • Gråtindvegen 2,4,6 og 8
  • Kalvededalsveien 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12 og 13

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter