Coop Nord-ansatt utsatt for arbeidsulykke

En mann i 50-årene er alvorlig skadet.
nyheter

Mannen er lagt inn til behandling ved Universitetssykehuset Nord-Norge etter en arbeidsulykke ved Obs Bygg på Bjerkaker. Ulykken skjedde torsdag morgen og helsepersonell ble varslet umiddelbart.

Pressevakt ved UNN, Marit Einejord, opplyser til iTromsø at mannens tilstand er alvorlig, men stabil.

- Den ansatte kom i kontakt med etsende væske og ble bragt til UNN hvor vedkommende er innlagt og under behandling. Pårørende ble også varslet om ulykken, opplyser driftsdirektør Raymond Kristiansen i en pressemelding.

Ifølge Kristiansen er politiet og arbeidstilsynet rutinemessig involvert. De drev torsdag med undersøkelser på ulykkesstedet.

- Vi vil bistå myndighetene så godt vi kan slik at de får kartlagt hva som har skjedd, sier han til iTromsø.

Kristiansen kan ikke si noe om hendelsesforløpet eller hva som forårsaket ulykken. Det kan heller ikke politiet.

- Det stemmer at vi har satt i gang undersøkelser i saken, men jeg kan ikke per nå si noe om hva som har skjedd. Det er det vi forsøker å finne ut av, sier seksjonsleder for etterforskning ved Troms politidistrikt, Lene Fabek.

De ansatte som var på jobb da ulykken skjedde ble utover dagen fulgt opp av HR-sjef Bente Lorentzen og øvrige personer i selskapsledelsen.

- Vi er opptatt av helsen til vår ansatte og håper at det går bra med vedkommende. Vi sender varme tanker til både den ansatte og familien. Vi har også gjort hva vi kan for å ivareta de øvrige ansatte på arbeidsstedet. Samtidig har vi fokus på å finne ut hva som har hendt i forbindelse med ulykken. Vi ser alvorlig på alle hendelser som fører til at våre ansatte skader seg, sier administrerende direktør i Coop Nord, Yngve Haldorsen.