Einar Halvorsen til minne

nyheter

Einar Halvorsen, vår kjære venn og kollega, døde så altfor brått 11. februar 2018, 63 år gammel. Han gjorde det han likte aller best denne dagen; å fly småfly med sin onkel Leif

På tragisk vis styrtet flyet like etter avgang fra flystripen i Svolvær og begge ble funnet omkommet kort tid etter. Vi er mange som sitter igjen i sjokk og sorg.

Einar etterlater seg kona Vanja på Langhus, tre barn og seks barnebarn. Han etterlater seg et stort nettverk av familie, venner og nære kolleger over hele landet.

Einar ble ansatt i Oslo-avdelingen til WSP i 2006. Han var en god kollega gjennom 12 år. Einar var en bauta. Han stilte alltid opp for de rundt seg. Han kjente alltid på ansvar for å dele kunnskap og var et utpreget ja-menneske.

I firmaet var han prosjekt- og byggeleder, fagansvarlig for byggeledelse og kursholder innenfor sikkerhet, helse og arbeidsmiljø. Han fungerte også som mentor for mange.

 

Einar etterlater seg et stort fotavtrykk. Han hadde et fantastisk humør og elsket å spre glede. Samtidig var han omsorgsfull.

I prosjektene så han alltid menneskene bak de ulike rollene. Etter en tøff uke kunne han stille opp hos sine kontraktsmotparter med kake, hyggelig prat og med ønske om en god helg.

Einar var nysgjerrig på livet. Gjennom kameralinsen viste han raust fram sine lidenskaper, enten det var matlaging, naturopplevelser, tur i småfly eller på motorsykkel.

Samtidig møtte han venner og kolleger på deres arenaer. Han var typen som kunne stille opp for kolleger på skirenn, til tross for at han ikke hadde hatt ski på beina på flere tiår.

Einar hadde i lang tid følt på dragningen mot naturen og slekta nordpå. I 2015 fulgte han drømmen sin og ble prosjektleder for Tromsø Havns nye terminal på Prostneset.

Prosjektet skal etter planen stå ferdig i disse dager, men Einar fikk dessverre aldri satt punktum.

Vi er takknemlige for tiden vi fikk sammen med Einar og lyser fred over Einars gode minne.