Trailer sto fast i Langnesbakken – skapte store køer i morgenrushet

Rundt klokka 08.20 kjørte en trailer seg fast i "dødssvingen" i Langnesbakken.

Morgenkaos i Langnesbakken  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Politiet så seg nødt til å dirigere trafikken på stedet.

– Vi har akkurat ankommet og det saltes på stedet for å traileren videre. Dette skaper en del trafikale utfordringer på denne tiden av døgnet, sier operasjonsleder Stine Svendsen i Troms politidistrikt til iTromsø klokka 08.27.

Det saltes på stedet for å få traileren videre.  Foto: iTromsø-tipser

 

Klokka 09.18 melder politiet at traileren har kommet seg videre og at trafikken igjen går som normalt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter