Russepresident Even Grønbech-Hope:

– Vi synes det er ganske drøyt

Russestyret i Tromsø mener det er problematisk at skjønnhetsklinikken Ansikta Medica vil tjene penger på leppeforstørrelser blant russen.
nyheter

For russestyret var ikke tilbudet fra klinikken kjent før de leste om det i avisa.

Snart klare: Russepresident Even Grønbech-Hope fra Tromsdalen vgs. forteller at årets russestyre er tidlig ute og i rute i forkant av feiringen av mai.  Foto: Privat

 

De har diskutert saken i styret, og er enige om at de synes det er ganske drøyt å gå ut mot 18-19-åringer med en slik annonse.

– Her skal vi feire 13 års skolegang, og så skal de tjene penger på slike inngrep blant russen, sier russepresident Even Grønbech-Hope.

Usikre ungdommer

Han sier at det er opp til hver enkelt hva de vil gjøre med egen kropp, men poengterer at man ikke trenger å fylle i ekstra i leppene for å se bra ut.

– Når man er 18-19 år kan man være litt usikker på eget utseende, eller andre ting. Det er sikkert ikke tilfeldig at de sikter seg inn mot russen. Jeg hører hele tiden om bloggere som skriver om skjønnhetsbehandlinger, og mange blir påvirket av bloggere og sosiale medier, sier russepresidenten.