Politiet kontrollerte sikring av barn i bil

Tromsø-politiet hadde trafikkontroll tirsdag morgen.
nyheter

Totalt ble 45 kontrollert da politiet stilte seg opp ved Fagereng skole tirsdag morgen. Fokuset var på sikring av barn i bil, samt på skilt. Det er ikke registrert noen overtredelser.

Politiet gjennomførte også en kontroll - den gang for promille - i Tromsø sentrum sent mandag kveld. 37 bilførere ble kontrollert, og alle passerte testen, melder politiet.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter