I dag ble Troms og Finnmark Frp slått sammen – og det enstemmig!

– Jeg synes det er ganske imponerende at vi har fått til denne historiske manøveren, sier gruppeleder i Tromsø Frp, Anni Skogmann.

LEDER: Fremskrittspartiets gruppeleder i Tromsø, Anni Skogmann.  Foto: Tor Farstad

nyheter

Lørdag har rundt 70 delegater fra Troms Frp og Finnmark Frp møttes på SAS-hotellet i Tromsø for å avgjøre om de to fylkeslagene skal slå seg sammen.

Les også: Brudd mellom Troms og Finnmark: – Vi har ikke fått til enighet om noe som helst 

Og lørdag ettermiddag kan gruppeleder av Tromsø Frp, Anni Skogmann, melde at det hele ble enstemmig vedtatt på stiftelsesmøtet.

– Samtlige har stemt det samme, både styret, programkomiteen nominasjnaskomiteen og valgkomiteen. Jeg synes det er ganske imponerende at vi har fått til denne historiske manøveren, at vi enstemmig har vedtatt å slå fylkeslagene sammen.

Les også: Frps nominasjonskomité sier nei til Blomseth

Skogmann sier at flere av delegatene har vært spente på forhånd, og at det var langt fra sikkert at resultatet ville bli slik det endte lørdag.

– Flere av oss var litt spent på hvordan det skulle gå. Men med dette har vi bevist at vi står sammen, vi er er alle enige om at dette er veldig bra og at det lover godt for fremtiden.

Det nye fylkeslaget er nå Troms og Finnmark Frp, og består av alle lokallag i de to fylkene.

Lederen av det nye fylkeslaget er Odd Eilert Persen fra Alta,politisk nestleder er Eivind Stene fra Harstad mens organisatorisk nestleder er Ida Gårseth Hov fra Lenvik.

Les også: Dette var Troms Frps nye fylkesleder