Klokken 01.30 skrev politiet på Twitter at en bil lå på taket på nordspissen av øya. Nødetatene rykket ut da det var meldt at en person mulig lå fastklemt.

En halvtime senere kunne politiet melde at det passasjeren har blitt tatt hånd om at ambulanse på stedet, og kjørt til legevakt for sjekk.

Sjåføren stakk fra stedet, men politiet fant han etter et kort søk i terrenget. Han er mistenkt for promillekjøring og tatt med til legevakt for sjekk og blodprøve.

Operasjonsleder i Troms poltidistrikt, Lennart Steffensen, sier til iTroms søndag morgen at blodprøven viste at sjåføren hadde promille.

– Han var påvirket, så han er nå anmeldt og saken etterforskes videre på vanlig måte. Vi har tatt hånd om han inntil videre og mannen sitter nå i arrest, sier Steffensen.

Klokken 03.01 skrev politiet om kvinnen som falt i vannet ved Hurtigrutekaia.

Klokken 03.30 kunne politiet melde om en kvinne i 20-årene som er innbragt til arrest idet hun var utagerende på et utested. Hun roet seg heller ikke ned når politiet ankom stedet.

Og klokken 04.04 skriver politiet på Twitter at en mann i 20-årene ble tatt med til arresten idet han ignorerte politiets pålegg om å forlate sentrum. Pålegget kom som følge av hans utagerende adferd, og mannen blir anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

– Det har vært en ganske vanlig helgevakt, der det har vært tilstrekkelig mye å gjøre med folk som har fått i seg for mye alkohol, sier operasjonsleder Lennart Steffensen til iTromsø.