Bærumsmann tiltalt for blotting i Storgata

Må tilbake til Tromsø for å møte i retten i august.

Blottet seg: Mannen, som er tiltalt for uanstendig adferd, skal ha dratt ned buksa i Storgata. Illustrasjonsfoto  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

34-åringen skal klokka 04.30 natt til søndag 14. mai i fjor ha dratt ned buksa og vist fram kjønnsorganet i Storgata. Politiet fant også 0,2 gram hasj på mannen, som ble ilagt en bot på 8.000 kroner.

Han mener seg derimot uskyldig, og har ikke vedtatt boten.

Dermed må mannen tilbake i Tromsø i august for å møte i Nord-Troms tingrett. Det er satt av fire timer for behandling av saken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter