- Publikum på 8.000 er minst like bra som 70.000

Etter flere år som pop-stjerner er Marcus og Martinus vant til å opptre for titusenvis av mennesker, både i Norge og i utlandet. For stjernene er det derimot ikke mindre stas å opptre i de mindre byene.

KONSERT: Markus og Martinus er klare for tromsøværingene på Mandelasletta.  Foto: David Jensen

nyheter

Da iTromsø tok turen innom The Edge lørdag, var det flere fans som sto og ventet på å få et glimt av guttene, helst også et par bilder.

Stas å stå på Mandelasletta

Guttene tenker først og fremst på det de skal nå: Nemlig opptre for Tromsø på Mandelasletta.

– Det er alltid god stemning under konsertene og det som er så fint med «små» publikum er at man får mer kontakt med tilskuerne. Og så er det jo selvfølgelig stas å opptre der selveste Mandela sto sist, sier Martinus.

– Sånn sett er 8.000 minst like bra som 70.000.

Marcus og Martinus opplyser dessuten at de får mye respekt uansett hvor de opptrer og at de prøver å vise den samme respekten tilbake.

LES OGSÅ: Her får Leander møte pop-idolene

Pappa hjelper

Den enorme oppmerksomheten pop-duoen har fått, har derimot bidratt til å holde guttene energiske og livlige. Dette har blant annet pappa, Kjell-Erik Gunnarsen, bidratt til, forteller dem.

– Det er bra vi har med pappa. Vi får liksom vite om ting vi skal gjøre, en etter en. Det hjelper veldig, sier Marcus.

– Jeg liker å ta ting rolig. Ved frokost-bordet bruker jeg å lage en plan for dagen og fortelle dem hva de har å gjøre, istedenfor å fortelle alt på en gang. Det kan jo virke litt overveldende, tilføyer Gunnarsen.