Kontroll i Tromsdalen: Én bil ble avskiltet

16 personer kjørte for fort.
nyheter

UP holdt onsdag kontroll i Tromsdalen. 16 personer fikk forenklet forelegg grunnet fart. Høyeste hastighet var 71 kilometer i timen i 50-sonen.

En bil ble avskiltet da den ikke hadde vært gjennom EU-kontroll. I tillegg til dette fikk fire sjåfører forenkla forelegg for mobilbruk og to fikk gebyr fordi de ikke hadde med førerkort.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter