Fylkesråd Sani går ut i permisjon – ny fylkesråd er oppnevnt

Widar Skogan (KrF) fra Balsfjord er oppnevnt som ny fylkesråd mens Ane-Marthe Sani er ute i fødselspermisjon fra onsdag av.

NY FYLKESRÅD: Widar Skogan (KrF) blir fylkesråd mens Ane-Marthe Sani er i permisjon.  Foto: Rune Stoltz Bertinussen

nyheter

Det opplyser kommunikasjonssjef i Troms fylkeskommune, Knut Are Mortensen, i en pressemelding.

Fylkesråd for plan og økonomi i Troms, Ane-Marthe Sani (KrF), skal ha fødselspermisjon fra 25. juli til 15. februar neste år.

– Jeg gleder meg til kunne bidra, og videreføre, de politiske prosesser som er i arbeid i Troms, samt bidra inn til den positivitet og vekst som vi nå ser rundt om i hele fylket. Samtidig står Troms og Finnmark foran en spennende tid, og hvor jeg gleder meg til å jobbe sammen med kolleger i både Troms og Finnmark, sier Widar Skogan i pressemeldingen.

Fylkesrådsleder Willy Ørnebakk er glad for at Skogan går inn i fylkesrådet.

– Med Widar får vi inn en erfaren politiker i fylkesrådet, med en bred og allsidig bakgrunn, som kan bidra når vi skal bygge videre på den flotte utvikling og vekst vi har hatt i regionen, sier Ørnebakk.

Skogan er utdannet lærer, og jobbet som lærer ved Storsteinnes skole og som rektor ved Hamnvåg skole i Balsfjord fra 1988 til 1998. Siden den gangen har han jobbet som bonde. Han var politisk rådgiver i Utdannings- og forskningsdepartementet fra 1989 til 1990. Han har vært kommunestyremedlem i Balsfjord siden 1991, og representant på fylkestinget siden 2011.