Får tre millioner til utsmykking av nybygget

Statsbygg stiller tre millioner kroner til disposisjon for kunst til nybygget for lærerutdanning ved UiT – Norges arktiske universitet.

NYBYGG: Lærerutdanningens nybygg blir liggende vis-à-vis Norges fiskerihøgskole (til venstre) på campus i Breivika. Bygget blir på seks etasjer med et samlet areal på rundt 10.000 kvadratmeter. Illustrasjon: Filter Arkitekter 

nyheter

Det går fram av et oppdragsbrev fra Statsbygg til KORO (kunst i det offentlige rom).

Nybygget blir på 10.839 kvadratmeter og er forventet ferdig mai 2020.

– Statsbygg har valgt å plassere kunstprosjektet i kategori 3 som gir en faktor på 0,75 prosent av styringsrammen, heter det i oppdragsbrevet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter