Forlenger varetekt av overgrepssiktet tromsømann (50)

Mannen er siktet for gjentatte overgrap mot barn – blant annet via Snapchat.
nyheter

Mannen er siktet for den gamle straffeloven paragraf 195 som omhandler gjentatte seksuelle overgrep mot barn under 10 år. Strafferammen er inntil 21 års fengsel.

50-åringen skal ha brukt sosiale medier for å komme kontakt med mindreårige – blant annet appen Snapchat.

Mannen har sittet varetektsfengslet siden 17. april 2018, det er på grunn av fare for bevisforspillelse at påtalemyndigheten har bedt om – og fått innvilget – forlengelse av varetektsfengsling.

Varetektsfengslingen er i denne omgang forlenget til 3. september.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter