Bagasjetrøbbel for Rakettnatt-band

Under tre timer før Anna of the North skulle gå på scenen, dukket det opp bekymringsverdige meldinger fra bandet. Under én time før konsertstart jobbes det enda på spreng for å få på plass alt.
nyheter

I 15-tiden fredag kom det meldinger om bagasjetrøbbel hos SAS, noe som blant annet medførte at instrumenter og annet musikkutstyr ikke nådde Tromsø og Rakettnatt. Trommeslager Hans Marius Indahl i Anna of the North, delte sågar en liste med utstyr de trenger på sin private Facebook-side. Da iTromsø tar kontakt med Indahl klokken 16.45, akkurat én time før bandet går på scenen, er de fortsatt ikke i boks.

- Jeg hører dere har litt trøbbel?

- Ikke bare litt. Vi trenger fortsatt alt som står på listen. Vi driver nå og sorterer det vi har og vet fortsatt ikke om bagasjen har landet. Vi får ikke så mye informasjon (fra SAS).

Ber om hjelp: Her er listen trommis i Anna of the North-trommis, Hans Marius Indahl, publiserte på sin private Facebook-side. Her ber han Tromsø-folk om hjelp for å kunne spille kveldens konsert. Foto: Skjermdump Facebook 

Selv om han er stresset, så tror han de vil komme seg på scenen.

- Vi jobber nå med en backup-løsning. Men jeg er på vei nå for å finne ut mer.

Trommisen håper det ordner seg og gleder seg til å spille for Tromsø-publikummet.

- Når vi får alt på stell, så kan vi begynne å glede oss, avslutter Hans Marius Indahl i Anna of the North.

Bandet går på scenen fra kl 17.45

Om bandet:

Duoen Anna of the North, består av Anna Lotterud fra Gjøvik og Brady Daniell-Smith fra New Zealand. De to møttes i Australia og fant fort ut at de kunne skape magisk musikk sammen. De gjorde seg for alvor bemerket med elektropop-perler som «Sway»,  «The Dreamer» og «Baby«. I fjor fulgte de opp med knallsterke «Us» og «Oslo» –som forener byens kalde klima med den varme følelsen av å være hjemme!

Duoens sanger har blitt streamet over 40 millioner ganger, og fått oppmerksomhet fra publikasjoner som Fader, NYLON, Noisey, Pigeons and Planes og Gorilla vs. Bears. «Sway» fikk dessuten en offisiell remix fra hitmakerne i The Chainsmokers og de har varmet opp for Kygo under hans europaturné.

- Fra rakettnatt.no