Bjørn Sundquist setter opp show sammen med Frank Arne Olsen

Fra 21. februar kan du se de to herrene på scenen sammen. Og ifølge Kulturhuset skal forestillingen handle om alt og ingenting.

NYTT SHOW: Bjørn Sundquist setter opp ny forestilling i Tromsø, men denne gangen sammen med en annen finnmarking - Frank Arne Olsen. Dette bildet er fra da han mottok Heddas ærespris i 2017  Foto: Terje Pedersen, NTB Scanpix

nyheter

Kulturhuset skriver i en pressemelding at showet «På livet laus?Ute på prøve» vil ha premiere på Hovedscenen 21. februar.

Forestillingen er med Bjørn Sundquist og Frank Arne Olsen, og som ifølge kulturhussjef Erik Smith-Meyer være «En uhøytidelig kamp mellom en seriøs skolert skuespiller og en komiker».

Les også: Bjørn Sundquist feirer livet - og seg selv

– Bjørn Sundquist er kåret til Norges beste skuespiller gjennom tidene, både på film og scene. Frank Arne Olsen er selvlært og blant de beste komikerne i landet. Han har turnert i 20 år som revyartist for fulle hus. Hva har de to til felles? Alt og ingenting! Det er det forestillingen skal handle om, skriver Smith-Meyer i pressemeldingen.

NY FORESTILLING: Bjørn Sundquist og Frank Arne Olsen kommer med nytt show på Kulturhuset i februar. 

 

Les også: Sundquist har en medfødt formidlingsevne

Begge de to mennene kommer fra Finnmark og kan være det Smith-Meyer kaller «passe rufsete i kantene».

– Begge har vært med på litt av hvert og kan fortelle de merkeligste historier fra livet. Det som førte de to sammen var faktisk humoren. Dette er et par som i utgangspunktet er helt ulike, men passer sammen 100 %. Er det mulig? skriver kulturhussjefen før han fortsetter:

– De er eliteserie og toppklasse og innehar sprengkraft nok seg imellom til å bryte et titalls grenser og sette et tyvetalls festlige rekorder.

Olsen på turne: Gapskratt fra Honningsvåg

NYTT SHOW: «På livet laus» heter showet som ifølge Kulturhuset skal handle om alt og ingenting.  Foto: Kulturhuset