Et større pengebeløp er stjålet fra Barfotrevyen

Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken, men har startet etterforskning etter at de søndag fikk melding om tyveri.

PÅ PREMIEREN: Dette bildet ble tatt under Barfotrevyens premiere 17. oktober.   Foto: Håkon Steinmo

nyheter

Like før klokken 20 søndag kveld skriver politiet på Twitter at det har vært et tyveri i forbindelse med Barfotrevyen på Langnes skole.

Det skal dreie seg om et større pengebeløp, men politiet ønsker av etterforskningsmessige hensyn ikke å gå ut med størrelsen på beløpet.

– Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, og vi ønsker ikke at noen gjerningspersoner skal få vite om hva slags beløp det dreier seg om gjennom media, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Kåre Munkvold, til iTromsø.

iTromsø erfarer at beløpet skal være på om lag 40.000 kroner.

Les vår anmeldelse her: Pubertal underholdning av Barfot-gjengen

Billettpengene som ble stjålet

Politiet var på skolen rundt klokken 18 søndag da det ble meldt om tyveriet tidligere søndag. Munkvold opplyser at det er folk som har jobbet med revyen som oppdaget tyveriet

Politiet har vært på stedet og gjort foreløpige undersøkelser og snakket med personer som er i revyen.

– Det er snakk om billettinntekter fra revyen som er stjålet. Det er klart det er frustrerende som ungdommene, da det er hardt arbeid som er lagt ned, sier Munkvold.

Se bildeserie av revyen her

– Kjempetrist for elevene

– Jeg synes det er kjempetrist for elevene, det har vært en veldig fin revytid med et veldig fint resultat. Nå gjenstod bare ryddingen etter endt revyperiode, så dette er veldig trist, sier rektor ved Langnes skole, Berit Ingrid Aasmo.

Tyveriet ble oppdaget da elevene skulle rydde søndag etter fire dager med forestillinger. Revyen hadde premieré onsdag denne uka, og ble spilt hver kveld frem til i går (lørdag).

– Vi vet ingenting om hva som har skjedd, men nå er dette anmeldt og politiet håndterer saken videre, sier Aasmo.

Mandag opplyser Lars Lindén ved seksjon for etterretning og forebygging at politiet har mottatt en formell anmeldelse av tyveriet.

- Nå skal vi t a inn vitner i saken, så skal vi gjøre en vurdering basert på informasjonen vi får inn, sier han.