Politiet advarer etter at blotter er observert i Tromsømarka: – Vær årvåkne

Politiet i Tromsø har mottatt flere tips om blotting i området Templarheimen.

Det skal ha blitt observert en blotter i området rundt turnhallen og Tromsøbadet. Nå tar politiet grep.  Foto: Trond Haakensen

Vet du noe om saken? Kontakt oss på messenger, tips@itromso.no eller ring 77 64 06 00!

nyheter

Tromsø turnforening har sendt ut melding til foresatte og trenere i organisasjonen der de advarer mot en blotter som er observert i Tromsømarka.

Politiet vil nå sikre tryggheten til de som ferdes her, og vi vil jevnlig ha både uniformerte og sivile patruljer i området.

Politiet etterforsker hendelsene.

– Vi ber publikum om å være årvåkne og melde eventuelle observasjoner til politiet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter