Mann skal ha kjørt bil under påvirkning av hasj og amfetamin

Må møte retten i slutten av februar.
nyheter

En formiddag i juni skal mannen ha kjørt bil langs Roald Amundsens gate mens han var påvirket av hasj og amfetamin. Han hadde heller ikke hadde gyldig førerkort. I september ble det funnet 1,2 gram amfetamin i jakkelommen til tiltale på Strandveien.

Tiltalte er tidligere dømt. Om han blir dømt for de nevnte forholdene skal det idømmes en felles straff.

Mannen (57) må møte i Nord-Troms tingrett i slutten av februar for å svare på tiltalen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter