Tide vant enda en busskontrakt i Troms

I juni i år ble det kjent at Tide vant kontrakten for busskjøring i Tromsø. Nå har de også vunnet kontrakten om busskjøring i Midt-Troms.

VANT KONTRAKT: Roger Harkestad, konsernsjef i Tide Buss As er fornøyd med at de vant kontrakten om busskjøring i Midt-Troms.  Foto: Eivind Senneseth

nyheter

Kontrakten omfatter lokalrutekjøring i Midt-Troms, herunder Senja, Finnsnes og Bardufoss samt ekspressbuss mellom Narvik og Tromsø, står det i en pressemelding fra Tide Buss AS. Kontraktsverdien anslås til 1,6 milliarder kroner.

– Vi i Tide er veldig glade og fornøyde med å bli tildelt også denne busskontrakten fra Troms Fylkestrafikk. Sammen med kontrakten som Tide vant tidligere i år for Tromsø, vil vi nå få en enda bedre mulighet til å bygge opp en god og solid bussvirksomhet i Nord-Norge, sier konsernsjef Roger Harkestad i pressemeldingen.

Kontrakten har oppstart 1. august 2019, og har en varighet på 9 år med ytterligere 3 års opsjon. På grunn av en 10 dagers karantenetid for kontrakten, vil kontraktsignering først finne sted etter det.

11. juni i år ble det kjent at Tide ble tildelt kontrakten for busskjøring i Tromsø. Administrerende direktør i Nobina, Jan Volsdal var tydelig skuffet over at de tapte kontrakten.

LES OGSÅ: Tide har vunnet busskontrakten i Tromsø

– Vi synes det er veldig trist. Vi har vært der siden 2012, og hadde håpet å få fortsette etter neste sommer også. Vi leverte et godt tilbud, på alle de parametrene som Troms Fylkestrafikk etterspurte, men det rakk ikke opp denne gangen, sa Volsdal til iTromsø.

Fra 1. august 2019 skal Tide overta bussdriften i Tromsø.