Restaurant på Prostneset legger ned

Bærbar Juice i den nye havneterminalen på Prostneset har sin siste åpningsdag fredag.

NYTT KAFÉKONSEPT: André Bruvold åpnet Bærbar i havneterminalen i sommer. Nå stenger de dørene.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Ifølge nettstedet prostneset.no er det for lav omsetning som har ført til at eierne har bestemt seg for å legge ned drifta i terminalbygget.

– Vi så at det ikke var nok folk som passerte lokalene til at det skulle kunne bli fornuftig drift. Vårt produkt er nok litt for spesielt for dem som passerer – det er ikke en ting man reiser langveis fra for å kjøpe, sier gründer og eier André Bruvold til iTromsø.

Bærbar Juice har solgt juice og smoothier, og har lokaler like ved inngangen til havneterminalen.

Han sier videre at det ikke er snakk om avvikling av konseptet, kun en flytting.

Har fått nye lokaler

– Vi har fått nye lokaler som vi skal flytte inn i, men jeg ønsker ikke å si hvor riktig ennå. Vi skal pusse dem opp i et par uker til før de er klare til innflytting, sier Bruvold.

Tromsø Havn skal nå aktivt ut på jakt etter leietakere i lokalene som ligger i første etasje på terminalen.

HAVNESJEF: Jørn Even Hanssen, havnedirektør i Tromsø.  Foto: Håkon Steinmo

 

Søker opp potensielle leietakere

– Vi vil både gå ut og etterlyse leietakere, og vi vil henvende oss direkte til noen som vi mener kunne være aktuelle, sier Jørn Even Hanssen, havnedirektør.

Hvilken type virksomheter som kan komme inn i de etter hvert tomme lokalene i førsteetasjen vil han ikke legge noen føringer på.

– Det må være noe som passer inn her på Prostneset – kanskje en liten klesforretning, kanskje en kiosk eller en bedrift som ønsker å formidle noe til besøkende, sier Hanssen.

Kan bli en kiosk

– Det er kommet ønsker om en kiosk i den nye havneterminalen. Er det noe dere vil jobbe for å få inn?

– Ja, vi har tidligere signalisert at vi ønsker en enklere kaféløsning eller en kiosk inn i terminalen, så det kan være aktuelt, sier Hanssen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter