Stengte dørene på Havneterminalen – i dag åpner de på Jekta

I dag klokken 10.00 åpnet smoothie- og juicekonseptet Bærbar Juice på Jekta storsenter.

ÅPNER PÅ JEKTA: André Bruvold åpnet Bærbar i havneterminalen i sommer. Nå gjenåpner de på Jekta storsenter  Foto: RONALD JOHANSEN / ITROMSØ

nyheter

Bærbar Juice er en smoothie- og juicebar som først holdt til på Havneterminalen. I begynnelsen av desember ble det klart at de pakket sakene der for å finne seg et nytt utsalgssted. Det fant de til slutt, og endte opp på Jekta.

– Vi så at det ikke var nok folk som passerte lokalene til at det skulle kunne bli fornuftig drift. Vårt produkt er nok litt for spesielt for dem som passerer – det er ikke en ting man reiser langveis fra for å kjøpe, fortalte gründer og eier André Bruvold til iTromsø etter det ble klart at de la ned på Havneterminalen.

I dag klokken 10.00 åpnet smoothie- og juicekonseptet dørene for første gang i de nye lokalene på Jekta.

– Bærbar skal flytte inn i lokalet der Symaskinbutikken var tidligere. De blir nabo til KappAhl i 2 etg på Jekta Storsenter, skriver senterleder på Jekta, Laila Myrvang, i en pressemelding.

Hun sier de nå får inn et konsept som de ikke har på senteret per i dag.

– De tilbyr drikker og matretter som vi ikke har på senteret i dag. De forsøker å bruke mest mulig av råvarene fra det arktiske strøk. Med Bærbar på laget så blir serveringsbiten styrket og vi øker mangfoldet på Jekta.