Alle hurtigbåter mellom Tromsø og Harstad er innstilt lørdag

Troms Fylkestrafikk fortsetter å innstille avganger på grunn av uværet som herjer i Nord-Norge.

INNSTILT: Båtene som skulle gått mellom Tromsø og Harstad blir innstilt også lørdag på grunn av uvær og høy sjø.   Foto: Christer Pedersen

nyheter

Troms Fylkestrafikk melder på sine nettsider at de innstiller samtlige avganger for hurtigbåtlinjene 2, som går mellom Tromsø og Harstad.

Det vil bli satt opp buss istedenfor.

En rekke andre avganger i fylket er også kansellert på grunn av høy sjø, og du kan holde deg oppdatert her.

Også fredag ble alle avgangene mellom Tromsø og Harstad innstilt på grunn av uværet som herjer i Nord-Norge.

Siden uværet slo inn torsdag har flere veier i Nord-Norge også måtte stenge, og Troms fylkestrafikk melder at Kvæangangsfjellet heller ikke åpner lørdag. Det betyr at Linje 150 som går mellom Alta og Tromsø blir kansellert, og rutetiden starter fra Oksfjord.

Statens veivesen melder lørdag ettermiddag at fergesambandet mellom Breivikeidet og Svensby er innstilt inntil videre grunnet teknisk feil. Troms Fylkestrafikk melder at det vil påvirke linje 150, 190 og 191.

– Linje 150 Tromsø - Storslett med avgang kl. 14:10 vil derfor kjøre via Vollan til Lyngseidet. Dermed vil avgang på fergesamband 190 Lyngseidet-Olderdalen bli forsinka på avgangen kl. 15:55 fra Lyngseidet, ettersom den vil vente på bussen, skriver Troms Fylkestrafikk klokken 14.48.

– Linje 150 Oksfjord-Tromsø og Tromsø-Alta: dersom Ulsfjordferga fortsatt er innstilt når bussen ankommer, vil strekninga Fagernes-Lyngseidet ikke bli betjent, skriver Troms Fylkestrafikk klokken 15.33.

Fredag ble det sendt ut farevarsel for Troms og Vest-Finnmark der man kan få lokale vindkast på 30-35 m/s enkelte steder. Det er ventet at vinden og etter hvert snøbygene vil avta utover lørdagen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter