Person skadet etter ulykke med snøscooter i Tamokdalen

En kvinnelig turist i 50-årene er lagt inn til observasjon med lettere skader.
nyheter

Like etter klokken 17.00 lørdag melder Troms politidistrikt at de rykker ut etter melding om en ulykke med snøscooter i Tamokdalen.

En person skal være skadet, men skadeomfanget er ukjent, opplyser politiet.

– Personen er fraktet ned fra ulykkesstedet i skogen, og behandles av helsepersonell. Per nå har vi ikke mer informasjon om pasientens tilstand, men har to patruljer på stedet, sier politiets operasjonsleder Morten Augensen.

Klokken 17.45 opplyser politiet at pasienten blir flydd med luftambulanse til UNN.

Politiet har fortsatt ingen opplysninger om skadeomfanget. Patruljene har nå ankommet stedet, og tar seg inn til ulykkesstedet for å gjøre undersøkelser.

Pressevakt ved UNN, Jan Fredrik Frantzen, oppgir klokken 18.28 at det er for tidlig å gå ut med tilstanden til den skadde.

Operasjonslederen opplyser til iTromsø at det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken, men at den skadde var en del av en guidet tur med snøscooter.

– Vedkommende er en kvinnelig turist i 50-årene. Hun er lettere skadd og er innlagt til observasjon, sier Frantzen klokken 19.08.

– Ei kvinne i 50 åra ble lettere skadd i ulykken. Hun var del av et guidet turfølge. Ulykken skjedde trolig som følge av at scooteren som kvinnen satt på kom utenfor løypen og traff et tre. Det opprettes sak på forholdet og politiet vil avhøre aktuelle personer, skriver politiet på Twitter klokken 19.25.

Saken oppdateres