Hanne Taalesen går fra TV2 til Hurtigruten

32-åringen går fra jobben i TV2 Nyhetene til jobben som global kommunikasjonsrådgiver i Hurtigruten.

TIL HURTIGRUTEN: Hanne Taalesen har sluttet i jobben sin i TV 2 og gått over til Hurtigruten.  Foto: Scanpix

nyheter

Ifølge Medier24 blir Taalesen en del av Hurtigrutens kommunikasjonsstab og skal jobbe både globalt og nasjonalt med strategiske og operative kommunikasjonsoppgaver. I tillegg blir hun også en av Hurtigrutens talspersoner i mediene.

– Hurtigruten er et utrolig spennende selskap, med en helt unik posisjon. Selskapet har et viktig samfunnsoppdrag, samtidig som de satser globalt og på bærekraftig, grønn teknologi. Jeg gleder meg stort til å komme i gang med jobben, sier Taalesen i en pressemelding.


Slåtto blir ny markedssjef i Sparebanken

Lena Slåtto (49) slutter i Nordlys for å ta over jobben som markedssjef i Sparebanken Nord-Norge.

 

Ifølge Medier24 har hun jobbet med flere ulike oppgaver i TV2 Nyhetene, både som reporter, vaktsjef og redaksjonssjef for TV2s innenriksavdeling. Taalesen kommer opprinnelig fra Kongsvinger og er utdannet innen journalistikk og internasjonale studier.


Tilbake som TV-fotograf

Svein Lian slutter i Hurtigruten og tar opp igjen jobben som TV-fotograf.

 

– Med bred bakgrunn fra en av Norges fremoverlente redaksjoner, kommer hun til å styrke kommunikasjonslaget vårt. Hun har en unik forståelse av den moderne mediedynamikken, og er en solid historieforteller. Det er en uslåelig kombinasjon når vi rigger Hurtigruten for global vekst, og skal kommunisere den helt unike historien om Hurtigruten, sier kommunikasjonsdirektør Anne Marit Bjørnflaten i pressemeldingen.