Snart kan du fly direkte hit fra Tromsø

Fra januar neste år kan du fly med SAS direkte fra Tromsø til Brussel.

ENDA FLERE DIREKTERUTER: Ettersom Tromsø stadig blir en mer populær turistdestinasjon, etableres det nå direkterute fra Tromsø til Brussel.  Foto: THIERRY CHARLIER

nyheter

SAS sendte torsdag morgen ut en pressemelding hvor de offentliggjør at de åpner en ny direkterute mellom Brussel og Tromsø.

Årsaken skal være en direkte respons på den internasjonale interessen for Tromsø.


Legger ned direkterute fra Tromsø

Det tyske flyeselskapet Germania er konkurs.

 

SAS vil fly med en Boeing 737–800 på lørdager fra januar til mars. Dette fordi vintermåneden anses å være en «spesielt attraktiv periode å besøke Nord-Norge», skriver de i pressemeldingen.


Tromsø-hotell oppnår priser ingen andre norske byer er i nærheten av

Økt nordlysturisme bidrar til å presse opp prisene på hotellrom i byen. Chris Hudson i Visit Tromsø er bekymra for at de høye prisene skal skremme bort turoperatører.

 

– Nord-Norge med Tromsø i spissen opplever en stadig økende internasjonal oppmerksomhet for sin vakre natur og sitt eksotiske miljø, så SAS forbedrer rutetilbudet ytterligere i samsvar med etterspørselen, sier Torbjørn Wist, konserndirektør for finans i SAS i pressemeldingen.


Utenlandsboom på Langnes: – Flere tromsøværinger drar ut i verden

Flytrafikken mellom Tromsø og utlandet økte med 36 prosent sammenlignet med februar i fjor.

 

SAS samarbeider med blant andre turoperatøren Nordic i Belgia i forbindelse med denne satsingen. De forventer å fly nærmere 100.000 passasjerer mellom Tromsø og Europa i vinterprogrammet fra november 2019 til mars 2020.